2008/09/16

GUARA 2008-09-11

  • Barranc Formiga, Mascún (integral) i Peonera.
  • Serra de Guara, Osca (Somontano de Barbastro).
  • Janka, Yves, Kiko i Marc
La expedició a Guara a sigut tot un exit. Hem xalat, hem vist paissatges alucinants i hem "barranquejat" per una de les serres mítiques.

  • Formiga:
  • Mascún Superior i Inferior: Que dir del barranc per exelencia de Guara... impressionant. L'aproximació una mica dura (molt per a mi :X ) Sobretot "la costerada de Otín", vam estar de 4 a 5 hores en pujar al cap de dalt, i casi ens toca fer de toreros pasant per el costat dels bous, pero Janka va fer de Guia seguint les resenyes d'un llibre que va comprar Yves i amb tots els dubtes vam arribar alo cap de dalt, veient uns paissatges que no tenim per aquesta zona y baix la atenta mirada de les cabres que segurament pensaben: "on van estos, a aquestes hores del matí". El barranc en si es prou divertit, cal destacar que no hi han ràpels gaire alts, pero vam disfrutar molt. Comença el barranc caminant una mica pel pla fins arribar a "las lazas" un salts amb ràpels, una latre part per recordar son "los oscuros de Otín" on vam flipar bastant perque casi que no veiem res, per alguna cosa es diu "Oscuros" :) . Al acabar el mascún Superior teniem l'opció de soortir per saltar-nos el inferior, pero veure aquella pujada ens va fer continuar i rematar tot el Mascún, fins arribar a la zona d'escalada, que vam flipar amb els escaladors/es que corrien per allí.... quin nivell, Kiko em va recordar que podia tancar la boca... 8vaya cara de flipat que tenia. Una mica mes d'aigua ens va faltar.
  • Peonera: Un gran barranc per disfrutar i poder acabar pronte. Ens hem aixecat a les 5:30 i així abans de les 12:00 ja estavem al camping de tornada... La veritat es que l'aproximació es fa molt ràpida (costa abaix) i molt comode. Alguns salts, amb a tubugans van fer un matí prou divertit. Al acabar una presa anomenada el "el Salto", un saltet majo... (convinació de cotxe necesaria)
Tenim molt poques fotos, pero Janka va comprar una camara destes de baix del aigua. Quan les tingue les publico.

1 comentari:

saharien ha dit...

hola barrankers, per als cops...

http://www.cubanitodearriba.blogspot.com/